Paskutinės minutės kelionė

Search Hotels

Destination
Check-in date
Check-out date


Paskutinės minutės kelionė — gera loterija

Greičiausiai visi turime pažįstamų, kurie gali pasigirti sėkmingomis ir labai pigiomis paskutinės minutės kelionėmis. Paskutinės minutės pasiūlymai tikrai būna labai neblogi. Kai kuriems asmenims, toks keliavimo tipas tapo gyvenimo būdu. Ar tikrai viskas taip žavu? Neabejotinai toks keliavimo būdas patrauklus jaunesniems asmenims, dažnai su mažesne perkamąja galia. Kai asmuo nori keliauti, bet neturi užtektinai lėšų, o kiekvienas sutaupytas litas gali būti skirtas kelionės pramogoms. Žinoma, kad kelionių agentūros gali manipuliuoti paskutinės minutės siūlymais. Tai dar vienas būdas į save atkreipti dėmesį bei pareklamuoti siūlomą paslaugą. Tad vyksta abipusis žaidimas— agentūros galvoja, kad laimės, o klientas visais būdais stengiasi jas pergudrauti.

paskutines_minutes_kelione

Ieškoti kiek įmanoma pigiau ne visada verta, nes gali tekti nusivilti paslaugų ir pramogų kokybe. Žinoma, paskutinės minutės kelionėje svarbus ir greitis. Dažnai paskelbus apie planuojamą vieną ar kitą poilsinę kelionę žmonės nesiryžta arba neskuba jos pirkti, nes tikisi, kad agentūrai nepardavus visų kelialapių, bus paskelbtas paskutinės minutės žaidimas. Ten, deja, laimi greičiausi, o ne labiausiai norintys. Būna, kad paskutinės minutės pasiūlymai taip niekad ir nepasirodo. Gera kelionė verta savo kainos ir visos vietos nuperkamos iš anksto.

Nereikia pamiršti ir gamtos. Jei Lietuvoje saulė šviečia smarkiai, o temperatūra kyla staigiai, akivaizdu, kad noras lankytis viename ar kitame viduržemio regiono kurorte gali išblėsti. Tada paskutinių minučių keliautojai tikrai gali išlošti ir už stebėtinai mažą kainą aplankyti ir penkiomis žvaigždutėmis vertinamus kurortus.

Ekonomika, tai dar vienas svarbus faktorius. Akivaizdu, kad žmonės keliauja, kai turi pinigų. Įvairūs finansiniai sunkumai smarkiai kerta per turizmo agentūrų kišenes. O stabilesnes pajamas turintis keliautojas, čia gali smarkiai laimėti.

Alternatyva paskutinės minutės kelionėms, kurias siūlo agentūros yra savarankiškos paskutinių minučių išvykos. Pervežimo kompanijos irgi teikia išpardavimo paslaugas. Žinoma, kad apgyvendinimu, pramogomis ir kompanija, jau tenka pasirūpinti asmeniškai. Toks būdas nėra prastas, bet tuo metu reikia turėti jau tam tikrų žinių ir patirties. Suorganizuoti kelionę sėdint lėktuve ne visi sugeba ir kelionės malonumas virsta kelių dienų prakeiksmu nepažįstamoje aplinkoje. Nors paskutinė minutė suteikia ir naudingos patirties pačiam keliautojui. Jis išmoksta įvertinti daiktus, kuriuos pasiima į kelionę, supranta, kad dideli pinigai negarantuoja gero poilsio.

Paskutinės minutės pasiūlymai, tai loterija. Joje dalyvauja ir agentūros, ir klientai. Kas laimi, sunku pasakyti, greičiausiai tie, kurie šios loterijos pabaigoje nusišypso. Tokioje loterijoje verta sudalyvauti.

Komentarai

komentarai