Pigūs skrydžiai-lėktuvų bilietai, kodėl jų neverta atsisakyti

2013-06-28

 Lėktuvų bilietai, kodėl jų neverta atsisakyti!?

Suprantama, kad kiekvienam žmogui naudinga bent trumpam atsipalaiduoti ir pamiršti darbo rūpesčius, o atostogos, kurių metu galima neišleidžiant itin daug pakeliauti po pačias tolimiausias ir nematytas šalis, be jokios abejonės – pati geriausia priemonė poilsiui. Pigūs skrydžiai – stebuklą menanti frazė, kuri šiais laikais aktualiausia beveik visiems europiečiams, kurie dažniausiai atsisako nereikalingų kelioninių paslaugų ar kelionių agentūrų siūlomų paslaugų paketų. Paprastai, būtent pigūs skrydžiai suteikia galimybę, kai atostogų metu nukeliaujame į kitas šalis, pamatyti daugiau miestų kultūrinių objektų, kuriuos siūlo vietos gidai, už jų paslaugas susimokant grynaisiais, kurie, po protingo sprendimo renkantis skrydžius liko piniginėje. Ginčytis neverta, kad dažnai, net ir nenorint to, tenka „atsisveikinti“ su papildoma pinigų suma, kai kelionei neaktualūs menkniekiai, įskaičiuojami į reikalingos paslaugos kainą. Kelionės metu mokėti daugiau neverta, geriau mėgautis siūlomos kelionės malonumais. Būtent tokie pigūs skrydžiai, kurie pasiekti kelionės tikslą padeda su minimaliomis išlaidomis, daugeliui turistų padeda lengviau apsispręsti dėl atostogų praleidimo keliaujant. Kyla klausimas, į kurį ne sunku atsakyti, kokios oro linijų kompanijos siūlo pigiausius bilietus skrydžiams, kurie suteikia pakeliauti išleidžiant mažiau?

pigus_skrydziai

Pigūs skrydžiai į Londoną, kuris yra vienas iš didžiausių ekonomikos ir kultūros centrų Anglijoje, daugeliui turistų suteikia galimybę arčiau susipažinti su neįprasto gyvenimo subtilybėmis, pasimėgauti kitokiu klimatu, pasigrožėti ir neįtikėtinai nuostabia architektūra, kuri garsėja visame pasaulyje. Reikia pripažinti, jei ne, pvz., oro linijų bendrovės „Ryanair“ pigūs skrydžiai iš Vilniaus į Londoną, mažesnes pajamas gaunantiems turistams niekada neatsirastų galimybių su šiuo gražiu miestu susipažinti tiesiogiai. Iš kitos pusės, įsigyti pigūs bilietai dar nereiškia, kad ir kelionė gali kainuoti tiek pat. Žinoma, kai kurie skrydžiai turi ne mažą savikainą, į kurią negali neatsižvelgti ir oro linijų bendrovės. Ir bet kokiu atveju, prieš atostogas ir paskutine minute pasirenkant kelionę, teks pasiskaičiuoti ir truputėlį taupyti. Pavyzdžiui, pigūs skrydžiai į Kanberą – Australijos sostinę, lyginant avia bilietų kainas su pigiais skrydžiais į Dubliną, lėktuvų bilietai skiriasi ne vienu šimtu litų, tačiau, kad ir paskutinę minutę pasirinkus pigią kelionę, taupyklę patuštinti teks labiau. Bet greičiausiai, kad neatsiras norinčių ginčytis, jog neįtikėtino kraštovaizdžio miestai ir egzotika kvepianti šalis yra to neverta. Pigūs lėktuvo bilietai suteiks galimybę aplankyti daugiau egzotinių šalių ir atostogų metu, gauti ženkliai daugiau įspūdžių ir vidinio peno.

Suprantama, kad Europoje, šiuo metu galima rasti ne vieną oro linijų paslaugas teigiančią bendrovę, kurių vykdomų strategijų dėka keliauti galima nebrangiai. Be to, eilės įsigyti lėktuvų bilietus nėra didelės. Pigūs skrydžiai bendrovėmis Wizzair, Ryanair ar Easyjet, pigių bilietų kaina vienas kitam nenusileidžia ir daugeliui keliautojų pakankamai greitai padeda apsispręsti kur įsigyti pageidaujamą avia bilietą. Kita vertus, siūlomi pigūs skrydžiai organizuojamos akcijos metu potencialius lėktuvo bilietų pirkėjus gali paversti aršiais konkurentais. Reikia pripažinti, kad daugelis kelionę nori įsigyti su kuo didesnėmis nuolaidomis ir pigesniais lėktuvo bilietais. Galima pateikti ir kitokį pavyzdį, tarkim, ženkliai pigūs skrydžiai į Niujorką taikant akcizines nuolaidas pateikiami itin retai, dėl to, ieškant arba laukiant lėktuvo bilietų tenka sugaišti ne vieną valandą, o dar vėliau dėl bilietų pirkimo tenka apsispręsti greičiau, nes šiek tiek uždelsus, lėktuvo bilietų šia kryptimi tiesiog nebelieka. Panašios sąlygos įprastai galioja ir kitoms ilgesnėms ir brangiau kainuojančioms kelionėms. Nes paprastai, ne vieną turistą tiesiog užburia panašios frazės – „pigūs skrydžiai“. Jei ne ypatingi oro linijų pasiūlymai, mintis pasiekti Australiją lietuviams būtų sunkiai įgyvendinama. Australija – tolimas žemynas lietuviams.

Taigi, pigūs skrydžiai leidžia ženkliai padidinti keleivių srautus suteikiant jiems galimybę įsigyti lėktuvo bilietus pigiau. Patrauklesnė kaina suteikia galimybę keliauti net ir mažesnes pajamas turintiems žmonėms, suteikiant jiems daugiau galimybių pamatyti kitas šcivilizuotas šalis, jų kultūras ir taip praplėsti savo akiratį. Taigi, be didelių svarstymų apie pigius lėktuvų bilietus galima teigti, kad būtent pigūs skrydžiai akivaizdžiai palengvina daugeliui pigių kelionių mėgėjų išlaidų naštą. Pigūs skrydžiai – kiekvienam keliautojui ir net verslininkui.

Komentarai

komentarai